Servicii medicale

Servicii oferite de maternitatea Brasov.

Diagnostic si tratament pentru patologia ginecologica

Tratament al infertilitatii/sterilitatii. Diagnosticul si tratamentul in patologia neoplazica ginecologica. Medicina materno-fetala. Nasteri eutocice pe cale vaginala. Nasteri prin operatie cezariana. Interventii chirurgicale ginecologice. Terapie intensiva nou nascuti.

Servicii de urgenta - interventie rapida

Spitalul clinic de obstetrica ginecologie din Brasov, are serviciu de urgenta 24 din 24 ore si medici de garda cu regim permanent

Monitorizarea sarcinii de la inceput pana la nastere

Supravegherea si monitorizarea continua a travaliului, nasterii si a lauziei de catre echipa medicala formata din medic obstetrician, medic neonatolog, medic ATI, moasa, personal mediu specializat.

Echipa de medici cu competente profesionale deosebite

Medici nostri au referinte excelente, pasiune pentru munca pe care o desfasoara si un inalt grad de profesionalism

Specialitati

Specialitati generale in Spitalul Clinic de Obstetrica Ginecologie Brasov

Obstetrica -ginecologie

Chirurgie laparoscopica ginecologica, histeroscopie , ecografie obstetricala si ginecologica, colposcopie, tratamentul infertilitatii cuplului.

Neonatologie - Pediatrie

Depistarea, diagnosticarea şi tratarea bolilor specifice acestei grupe de vârstă, precum şi cu îngrijirea şi protezarea pentru menţinerea în viaţă a nou-născutului prematur

Laborator clinic si microbiologie

Laboratorul efectueaza o gama larga de analize medicale. Spitalul are dotare completa pentru orice gen de analize

Ecografie - imagistica medicala

Ecografia 3D/4D si Doppler Color sunt folosite ca mod de diagnostic rapid si nedureros, care folosesc tehnologia computerizata pentru a crea imagini detaliate ale structurilor interne ale corpului si organelor.
website ip tracker code